onsdag 23. april 2014

Er det noe vits og fortsette?!

For noen herlige vårdager vi har om dagen. Disse dagene nyter jeg til det fulle sammen med barna mine og det har ikke blitt like mye blogging og bilder som jeg ønsker å dele, men noe inni meg synes det er vanskelig å dele med dere. Jeg har skrevet om det flere ganger så slipper jeg meg litt løs men ikke slik som jeg ønsker. Jeg tenker jo på at det er mer spennende for en leser og vite litt mer kanskje? jeg vet jo bare med meg selv hvor nysgjerrig jeg er på andre bloggere som jeg leser. Men kanskje dere kan hjelpe meg litt på vei, det er nok lettere å dele med dere hvis dere kommer med noen spørsmål til meg. Jeg vet det er noen kjente som leser bloggen min og det er litt skummelt men det er også litt skummelt og ikke vite hvem som leser her inne. 
Jeg har masse tanker ang blogging. Jeg bruker jo tid på den og lurer mange ganger på om det er noe vits og fortsette.. Er den så spennende og lese jeg har ikke så mange lesere så kanskje jeg skulle bruke tiden min på andre ting?! Jeg har nok og gjøre for og si det sånn. 
Så inn i tankeboksen med meg igjen..
Blogge ikke blogge?! 
Jeg må si at jeg synes det er veldig hyggelig med en komentar i ny og ned. Det er ikke derfor jeg blogger men jeg merker at hver gang jeg får en komentar så gir det meg en glede til og fortsette..
Kanskje dere vil hjelpe meg litt på vei?!

Klem
  

4 kommentarer:

 1. Den skrifttypen du har valgt på bloggen din er veldig vanskelig å lese. Jeg ville byttet den absolutt, er litt kjekkere å kunne lese det som står uten å måtte konsentrere seg for hver bokstav :-) hilsen

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tipset da skal jeg bytte skrifttype ;)

   Slett
 2. Blogg videre snuppa mi ;-) jeg koser meg med bloggen din;-)

  SvarSlett