mandag 14. mai 2012

Pitabrød med kjøttfyll

En enkel og rask middag..

Antall porsjoner: 1

125 g karbonadedeig
½ løk, hakket
1 hvitløkfedd, hakket
1 ts karrikrydder
½ ts chilikrydder
½ kjøttbuljongterning
½ dl rosiner
1 pitabrød
1 dl yoghurt naturell blandet med et lite strø sukker (evt lettrømme)
salt og pepper
salat



Stek løk, hvitløk og kjøttdeig i litt olje og hakk den med en gaffel. Tilsett chili og karrikrydder, buljongterningen og 1 dl vann. La det koke sammen i ca 5 minutter. Legg i rosinene og la dem koke med i noen minutter. Smak til med salt og pepper. Varm pitabrødet i ovn eller brødrister, og del det forsiktig opp. Fyll det med kjøtt og salat, og ha på yoghurt.



(vg)

Dette ser godt ut og skal prøves!

Klem Lene





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar