En enkel og rask middag..
Antall porsjoner: 1
125 g karbonadedeig
½ løk, hakket
1 hvitløkfedd, hakket
1 ts karrikrydder
½ ts chilikrydder
½ kjøttbuljongterning
½ dl rosiner
1 pitabrød
1 dl yoghurt naturell blandet med et lite strø sukker (evt lettrømme)
salt og pepper
salat
125 g karbonadedeig
½ løk, hakket
1 hvitløkfedd, hakket
1 ts karrikrydder
½ ts chilikrydder
½ kjøttbuljongterning
½ dl rosiner
1 pitabrød
1 dl yoghurt naturell blandet med et lite strø sukker (evt lettrømme)
salt og pepper
salat
Stek løk, hvitløk og kjøttdeig i litt olje og hakk den med en gaffel. Tilsett
chili og karrikrydder, buljongterningen og 1 dl vann. La det koke sammen i ca 5
minutter. Legg i rosinene og la dem koke med i noen minutter. Smak til med salt
og pepper. Varm pitabrødet i ovn eller brødrister, og del det forsiktig opp.
Fyll det med kjøtt og salat, og ha på yoghurt.
(vg)
Dette ser godt ut og skal prøves!
Klem Lene
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar