torsdag 22. august 2013

En liten November baby

Vi skal jo få en liten November baby og da er det mye nytt som må handles inn vi har ikke så masse etter storesøster som kan brukes, mye rosa der gitt.. Siden vi får en vinterbaby må masse myke ullklær handles inn. Derfor lurte jeg på hvor du handler Ulltøy med god kvalitet. Jeg har vært borte i noe ulltøy som begynte fort å nuppe,det var fra Joha. Jeg vet ikke om vi var veldig uheldige med ullplagget eller om kvaliteten ikke er god. Det finnes Ull i kjedebutikker som Cubus og HM, men vet ikke om det er likebra, pris å kvalitet hører jo som oftest sammen.
Så har du noen gode tips..
 
Vi trenger gode myke ullklær til lille gutten vår ..
 
Klem Lene
 
 
(google-Nøstebarn)

 


2 kommentarer:

  1. Vi kjøpte slike som har bomull på innsiden og ull på utsiden på cubus ifjor, og de nuppet ihvertfall ikke. Kan ikke si noe om de som er bare ull fra cubus, siden vi hadde en gutt som i begynnelsen ikke tålte ull rett mot huden.
    Han tåler merinoull nå da, så nå har vi litt større utvalg vi ihvertfall :)
    Nå skal vi prøve ullklær fra janus, der har vi ihvertfall vært veldig fornøyd med "kjøredressene" (men de er ikke bare ull da):)

    SvarSlett
  2. Vi har brukt mye Joha og vært fornøyd med det men har også handlet endel på Cubus.. Ikke så altfor dyrt da førstemann gulpet og bæsja på seg om hverandre..

    SvarSlett