mandag 28. januar 2013

Savner bloggen

Hei hvor det går..
Har jo ikke fått postet blogginnlegg siden Torsdagen.
Dagene er fult opp fra morgen til kveld, når kvelden kommer må jeg innrømme at det er veldig deilig å krype opp i sofakroken foran tvn og slappe helt av.
Dagene går i jobbing familieliv og maling. Nå er det heldigvis fremskritt på malingsbiten. Du som er ny her vi maler kjøkkeninnredningen våres og det tar jammen meg tid!
 
Jeg skal prøve å bli flinkere til og blogge.
 
Liker du interiørblogging eller mammablogging best?!
 
(google)
 
Kom gjerne med bloggtips da blir det også lettere og blogge ennå å bare blogge for å blogge..
 
Kanskje dere har lyst og se mer av hjemmet vårt?
ikke vet jeg..
 
Nå skal jeg spise litt og se forrige episode av Greys:)
 
Klem Lene


2 kommentarer:

 1. Hei, hei! Så at du hadde vært inne hos meg, og da fikk jeg en god anledning til å finne akkurat din blogg! Skjønner deg goddt når det kommer til det å finne noe å blogge om, men det viktigste av alt er vel egentlig å blogge for deg selv. Skriv om det du trives med, og det du liker. da blir det gode innlegg, og leserene kommer tilbake. Bruk tid på gode bilder, det fenger også. Ellers synes jeg en god blogg er en blogg som både er litt mamma, - og hverdagsblogg, og en som er rettet mot interiør. Jeg er nok mer mot interiør selv, da jeg ikke ønsker bilder av våre barn osv på nettet. Men historier fra vår hverdag, og gullkorn fra barnemunn blir det jo fort noen av! Ser forresten at du også har fått deg en Ektorp. Vi har to, siste kom i hus etter et veddememål;). Ha en fin kveld, vi "sees"! Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du tok turen innom meg, det setter jeg stor pris på :)
  Takk for gode tips. Jeg har lagt til bloggen din i bloggrullen min å gleder meg til å følge deg vidre :)
  Ha en fin kveld:)
  Klem

  SvarSlett