søndag 23. november 2014

Kjære mobber!!!


Kjære Mobber!!!

Nå må du slutte og gjemme deg bak en dataskjerm og slenge dritt og nedlatende ord til andre mennesker, selv om du er anonym så har du ingen grunn til dette. Du er missunderlig og unner ikke andre lykke. Har du ikke noe bedre og skrive så la heller være. Ingen har bedt deg om og lese et blogginnlegg eller følge en instagram konto. Det er vel ingen som fortjener og høre stygge og nedlatende ting. Det sitter mennesker bak disse bloggene og instagram som har følelser. 
Det sitter voksne, unge og kanskje barn bak en skjerm og skriver masse dritt og det er ikke greit. Vi voksene må være forbilde for disse barna, hvem er det som lærer barna og mobbe, de ser opp til de voksne. Denne nettmobbingen må ta slutt. Hvorfor kan man ikke støtte hverandre og løfte hverandre opp i stedet. Eller bare la være og kommentere innleggene. Det er skremmende at man faktisk kan sitte hjemme i sin egen stue og bli mobbet. Jeg er redd denne mobbingen bare blir verre hvis ikke du som mobber tar deg sammen.

Dette engasjere meg, jeg har en liten blogg i en stor bloggverden og har ikke fått noen stygge kommentarer men har lest mange som har fått, og jeg får vondt langt inni hjerterota mi at noen faktisk kan gjøre sånn. Tenk deg at du skriver stygge ting til noen du ikke kjenner engang, du dømmer uten og kjenne menneske. Håper du leser dette kjære mobber og tenker deg om før du utaler deg igjen?!  Denne mobbingen har fått en grusom slutt for enkelte som ikke orket og leve mer så tenk dere om. Dette er grusomt.


(vg)

La oss stoppe mobbingen sammen
Mobbing er ikke greit.

Du skal være sånn du vil at andre skal være mot deg.

Klem
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar