lørdag 20. desember 2014

Vi er inne i en magisk tid

Nå er det ikke mange dagene igjen til julaften, dagene går litt for fort men vi nyter den magiske tiden så godt vi kan. Det eneste vi ønsker oss før julekvelden nå er litt mer snø. Det ligger ikke mye snø på bakken men storesøster hadde bestemt seg for at hun ville prøve skiene sine i dag. 
Dette er da storesøsters første skitur, dette var kjempe stas i følge henne selv, er den bitte lille snøen her i morgen også blir det en tur til..

Tenkte jeg skulle dele litt julebilder senere men følg meg gjerne på instagram der heter jeg hvitlilje.


Klem

tirsdag 16. desember 2014

Nå er det nok sykdom?!

Nå er det nok sykdom hjemme hos oss. I begynnelsen av Desember banket omgangssyken på døra, og storesøster ble syk. Den er aldri velkommen hit nemlig fordi jeg er hysterisk mot den *ler* . Nå er det forkjølelsen som herjer her hjemme. Håper virkelig den går over snart, stakkars lillebror som hoster og føler seg utilpass. I barnehagen er det vannkopper som herjer så den får vi vel midt i jula? Nå er jeg passe lei sykdom, hva er det med Desember og sykdom? 
Nok sykdomsprat her.

I går fikk jeg endelig litt tid til egentid og det føltes godt for kropp og sjel og bare være meg en liten stund..


Ønsker deg en fin førjulstid.

klem

onsdag 3. desember 2014

Julestemning i stua

Endelig er Desember her årets koseligste tid. 
 julestemningen er på plass og vi nyter hverdagen sammen. Det blir ekstra hyggelige ettermiddager før jul. Vi nyter tiden istedenfor å stresse.. 
Det er en god følelse.

Jeg diller og daller hjemme om dagen, nå er snart all julepynten på plass. Jeg må ut og kjøpe noen juleblomster etterhvert. Her ser dere ett bilde av sofakroken våres. 

Jeg blir mer og mer opptatt av interiør det er en lidenskap for meg og planene er mange. Jeg får masse tips fra gode bloggere og fra instagram, derfor lurer jeg på hvilke favoritter du ha? 

Nå skal kvelden nytes.
Ha en fin kveld! 



Klem