tirsdag 28. oktober 2014

Høstsuppe

Vi blåser nesten bort her på Østlandet men barnehagen til Lykkeliten har bedt med alle foreldrene på Høstsuppe i Indianerskogen. Det var koselig selv om det blåste, det var godt og komme inn i skogen og spise varm suppe. Lillebror elsket suppen og spiste masse.
Det er hyggelig med sånne turer sammen med barnehagen og barna storkoste seg. 

Jeg har tenkt på det en stund vi må bli flinkere til og bruke naturen. Barna våres elsker og være ute. 
Grille middagen våres på bålet en helt vanlig ettermiddag. Tenk så hyggelig det er for hele familien, det skaper gode minner. 

Er dere flinke til å bruke naturen?


klem

fredag 24. oktober 2014

Bilder og ettermiddagsaktiviteter

Nå er det Fredag igjen jeg synes ikke det er lenge siden sist helg. Jeg sliter fortsatt med vond hals, det går litt opp og ned men gir det seg ikke over helga så blir det ett legebesøk på mandag. 

Nå går vi inn i mørketiden og da er det hyggelig og ha noe og gjøre på ettermiddagene etter barnehagen mens vi venter på den kalde fine tiden. Lykkeliten gleder seg veldig til snøen kommer, hun har allerede fått ski og skøyter, så hun er klar. 
Har dere noen ettermiddags aktiviteter?

Her er det noen bilder fra denne uka. 





klem

søndag 19. oktober 2014

Litt forandringer

Vi har hatt en fantastisk søndag tross hoste og vond hals på fruen i huset. Jeg håper ikke det er halsbetennelse på vei. Vi trengte en luftetur så vi reiste til Østensjøvannet i Oslo sammen ett vennepar med barn som ville være med. Vi gikk en tur og matet endene, barna koste seg masse.

Nå har det blitt litt forandringer her hjemme. Vi har fått oss ny skrivepult som vi har under trappa. Jeg har pusset opp et vitrineskap så bilder kommer etterhvert.
Ønsker meg denne store vasen fra interiørmani. Jeg har fått veldig sans for grått, men det er jo ganske hot *ler* tørr humor her..

Jeg har lyst til og spørre dere om hvilket rom i huset vårt har dere lyst til og se?! 



På instagram heter jeg Hvitlilje

klem 

fredag 17. oktober 2014

En tur på kafe

Det regner og er grått og trist ute,
 hva er ikke bedre og ta en tur på kafe en helt vanlig Fredag formiddag?! Mannen lillebror og jeg sammen med svigers. Storesøster koser seg i barnehagen så hun får bli med oss siden. 

Jeg har nemlig tenkt og ha en jentedag sammen med hun snart, bare oss to.Vi har dessverre ikke fått mye alene tid etter lillebror kom til verden. Det trenges og bare være oss to sammen. 
Jentetur = kafetur og shopping. 

ønsker dere en fin helg!






klem

onsdag 15. oktober 2014

Blogging er ut

God kveld alle sammen.
 Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om bloggen min. Jeg har skrevet før at jeg kanskje har lyst til og starte helt på nytt men er ennå usikker. Jeg ser det er mange bloggere som bruker instagram og sletter bloggen sin.
Er blogging på vei ut?
 Er det instagram som har tatt over. Jeg merker jo bare på meg selv hvor enkelt det er og poste ett bilde enn og blogge ett innlegg. Tiden strekker ikke alltid til men jeg ønsker jo også og bli flinkere fordi jeg synes det er litt gøy å skrive og vise litt om våres liv. Jeg er gla for alle som gidder og titte innom meg det er jo trossalt ett hav av blogger.


Hva synes du om blogging?


Det var noen tanker denne onsdagen.


Klem





søndag 12. oktober 2014

Inspirasjon første bursdagsfeiring

Bursdagsfeiring er ikke som det engang var med boller, sjokoladekake og brus. Nå i dag gjør man litt mer ut av bursdagsfeiringen. Mitt lille sjarmtroll skal snart feire sin første bursdag og da er mamman i huset godt i gang med planleggingen. 
Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele litt inspirasjon med dere også. Jeg har litt tid på meg så nå skal jeg finne ut hva jeg skal bestille inn. Gleder meg til planleggingen fremover. Jeg liker godt og ordne til fest da koser jeg meg.
 Synes dere at bursdagsfeiringene har tatt litt av? Hadde vært gøy og høre hva dere synes om det. 
Har du inspirasjonsbilder så del gjerne.



(ebay festfabrikken google)




klem

tirsdag 7. oktober 2014

When Life gets hard..

God Tirsdags morgen alle sammen. 
Nå sover lillegutt så nå skal jeg bare slappe helt av og lese Foreldre og barn. Det er litt godt og bare ta det helt med ro og slappe helt av. Har litt bloggtørke om dagen, vet ikke helt hva jeg har lyst til å blogge om. Tenker også litt på bloggbytte..
 Derfor kan det var litt stille fra meg. 

Ønsker dere en fin Høstdag!

Har du en tøff dag så tenk på dette..  



Måtte bare dele denne med dere. 
<3

Klem

lørdag 4. oktober 2014

Drømmen om et hytteliv

God Lørdagskveld alle sammen. 
Jeg sitter og drømmer meg bort i hytteliv. Jeg håper virkelig en dag at vi kan kjøpe oss hytte på fjellet. 
Hytteliv er jo så koselig og tenk hvor godt det er og komme se bort i helger om ferier i egen hytte. Vi er så heldige og bor i Norge og kan nyte alle årstider, alle tidene har sin egen sjarm. Men høsten og vinteren må nok bli favoritter når det gjelder hytteliv. Jeg ser for meg høstdager på fjellheimen på tur med noe godt i sekken og kan nyte de vakre fargene naturen har og by på. Eller en tur på langrenn i ett vinterlandskap med bålkos. 
Jeg får nok bare drømme.. 
Jeg fant noen bilder jeg gjerne vil dele med dere. Her er det mye interiørtips man kan bruke om man har hytte eller den stilen hjemme.   

Nå skal jeg drømme videre!
Ønsker dere en god natt.






(vakre hjem)




klem