tirsdag 30. september 2014

Sosialemedier/telefonvaner

Sosiale medier er en del av hverdagen våres. Noen bruker det mer en andre. Derfor lurer jeg på hvor mye tid du bruker på sosiale medier om dagen? og om du føler deg avhengig? klarer du en dag uten? Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er likeflink alltid. Telefonen min stjeler tiden min, kanskje litt for mye. Jeg har lyst til og bli enda flinkere og legge den fra meg, tenk hvor mye mer jeg får gjort. Det hadde vært gøy og høre om dine telefonvaner ? Jeg har skrevet om dette før også om og logge av telefonen og logge på livet, det er en sannhet i det. Håper du har lyst til og dele med meg.
Dårlig med bilde denne gangen..


klem 


mandag 29. september 2014

Hvem er du?

God kveld alle sammen.
Vi bare nyter høstværet om dagen, været er fint og høstfargene begynner og titte frem. Sola varmer godt på dagen så vi håper det fortsetter en stund til.

Hvem er du ???
Kanskje du har lyst til og fortelle litt om deg selv?
Og hvorfor du leser bloggen min. Eller har lyst til og gi meg ett hint om hva du vil lese om? 
Skrivesperren kommer snikende innimellom. 

Jeg har også lyst på flere blogger å lese,
Mamma og interiør blogger.

 Ha en fin Mandagskveld!





(google)

Klem 




søndag 28. september 2014

30 års krise og feiring

Ja ja.. nå må jeg nok innse at 20 åra er ferdig og jeg har blitt 30 år!!! hjelp, krisa har kommet og jeg føler meg ikke en dag over 25 år *ler*.

Nok om denne krisa men over til noe hyggelig istedet. Bursdagen min ble feiret med ett knippe gode mennesker nemlig familie. I går stelte jeg stand til bursdagsfeiring. Fest med jentene kommer senere ut på høsten. 
Jeg bakte og lagde mat til en herlig gjeng og vi koste oss utover kvelden. Jeg er så glad for at vi har hele familien rundt oss, små som store. Jeg fikk masse fine gaver, jeg er nemlig ikke for gammel for det, da blir jeg som ett barn igjen.. Jeg fikk så masse fint. 

Se så kult pengetre jeg fikk..
Av mine herlige svigerforeldre.




klem


torsdag 25. september 2014

Jeg klarer ikke og la være!

 Frua i huset klarer ikke og la være,
 rett og slett men jeg har begynt og planlegge jul oppe i hodet mitt. Ja jeg vet det bare er September og at det er en stund til jul ennå men likevel så har hode begynt og tenke juletanker *ler* ..

Bare se her
 det er ikke rart jeg elsker julen. 


Gleder meg til
 jule forbredelser- julekos-tradisjoner.
 Jeg skal prøve og ikke legge ut så masse bilder om jul ennå.

Men har du juletanker i hodet? hihi..




Klem 

tirsdag 23. september 2014

Amming

Lille babyen min blir 11 måneder i Oktober og jeg holder fortsatt på med amming noe jeg kommer til og fortsette med. Jeg ammet storesøster til hun var to år gammel så kommer nok sikkert til og gjøre det sammen med lillebror. Jeg har stor tro på amming hvis man har muligheten, man skal ikke amme for en hver pris. Jeg er en ammeku *ler* det har jeg vært begge gangene. Så jeg er heldig. Jeg tror amming har gode helsegevinster hos barnet. Storesøster er nesten aldri syk og jeg tror kanskje det har noe med ammingen og gjøre. Jeg natt ammer fortsatt det hadde vært greit og sluttet med når jeg skal ut i jobb igjen men jeg tror ikke det er så lett og slutte med, har du noen gode tips? og hvor lenge ammet du på natta?
Amming er mye kos for lillegutt så tror nok ikke det er så lett, han trenger den til å falle i ro også er det masse kos for meg og barnet.
Ett litt personlig innlegg fra meg denne tirsdagskvelden!


Klem


lørdag 20. september 2014

Alternativ til Brødskive

Hva med og slippe den kjedelige brødskiven en gang i blant?  Da høres det godt ut med havrelapper, det skal testes ut her hjemme. Et godt og sunt alternativ.
Jeg skal lage Havrelapper som storesøster kan få med seg i barnehagen til lunsj.

Havrelapper

2 dl lettkokte havregryn
2 dl melk
2 dl vann
1/2 ts salt
2 egg
4 ss sammalt rug fin
½ ts vaniljesukker
1 ss sukker
1/2 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
½ ts kanel


Kok havregrøt av havregryn, melk og vann som anvist på pakken. Når havregrøten er avkjølt, bland i eggene. Til slutt røres alt det tørre inn.
Stekes i flytende margarin i en middels varm stekepanne, til de får en gyllen farge. 
Serveringstips:
Rør inn blåbær før steking og server med ekstra bær og vaniljekesam eller Vita hjertego´Fraîche ved siden av.


Oppskriften fant jeg på sunt fett.
Klem 





fredag 19. september 2014

Hvor mye penger bruker du på barneklær?

Her i huset bor det en storesøster og lillebror som vokser fort og klesgarderoben må ofte fornøyes og det synes mor er gøy, det er like moro og kjøpe klær til de som til meg selv, eller kanskje litt mer moro. 
Jeg har alltid synes at det har vært lettere og finne klær til jenter men nå synes jeg også det er mye fint til gutter. 
Under her har jeg funnet noe jeg liker til gutt fra 
Hust and claire. 
Når jeg ser på priser på barnetøy så er det veldig forskjellig og lurer veldig på hvor du handler til dine barn? Og hvilke merke liker du godt? 
og hvor mye penger bruker du? 

I går var jeg ute på handletur og fikk handlet inn til høst og vinter, bilder kommer i ett annet innlegg. Lillebror fikk sine første sko. Snart begynner vel lille babyn min å gå. Det er en stor milepæl for en mamma. 

Dette er noe jeg ønsker meg til Lillebror..


Liker du innlegg med barnetøy?

Ønsker deg en fin helg!!!




klem 

lørdag 13. september 2014

Egentid

Egentid
 er godt innimellom noe som jeg ikke er så flink til. Det går i ett når man er småbarnsmamma og da er det lett og glemme seg selv. En sliten mamma trenger det.
På fredagen var jeg hos min kjære søte kusine og hun var så snill og ordnet neglene mine. De ble så fine jeg følte meg så fresh med en gang, det er ikke så mye som skal til egentlig. Dette trenger jeg mer av,
 litt tid for meg selv. Er du flink til og ha litt egentid og hva gjør du da?

Se så fine negler jeg fikk.
Jeg er veldig fornøyd, 
tusen takk søte deg.


god natt!

Klem Lene

søndag 7. september 2014

Detaljer fra kjøkkenet

God Søndagskveld! 
I dag har jeg ordnet litt på det lille kjøkkenet vårt. Det er deilig med litt forandring. Jeg er ikke helt ferdig så får fortsette i morgen mens lillemann tar formiddagsluren sin. Det er så godt og få ryddet og ta bort det man ikke liker eller bruker, da gir jeg det bort til venninner eller Frelsesarmeen. Det er godt med en skikkelig oppryddning innimellom. Jeg har tenkt lenge på og gjøre det i alle rom og nå som det er høst passer det perfekt. 

Ha en fin Søndagskveld!!!

Jeg har akkurat satt meg ned i sofaen under teppet  og her skal jeg bli.




Klem

lørdag 6. september 2014

Mitt Nye liv

Nå er jeg klar til og ta grep, nå er det på tide og tenke på kroppen min, jeg nærmer meg 30 år med stormskritt. Jeg har født 2 vakre barn og nå trenger kroppen min trening og oppstramming. Hva er ikke bedre en og dele det her på bloggen og håper det gir meg mer pågangsmot. 
Nå blir det lange gåturer og løpeturer. 
Og litt hjemmetrening. Jeg har hele tiden sakt at nå må jeg begynne men alltid har jeg hatt veldig gode unnskyldninger til og ikke begynne, men nå har jeg ingen. Jeg har gått ned en del i vekt etter den siste fødselen. gått ned 7 kg mindre en startvekten før graviditeten og det er jeg stolt av men nå står det på stedet hvil og da trenger jeg å trene.. 
jeg håper virkelig jeg får det til denne gangen her. 
Ønsk meg lykke til.







klem

torsdag 4. september 2014

Super Kupp

Det er vel ikke bare jeg som har vært på Europris de siste dagene. De har et super kupp på disse dekkbrikkene til kun 39 kroner. Jeg har ønsket meg disse lenge men jeg synes prisene på disse har vært litt i overkant. 
Endelig har de fått plass hjemme hos oss.. Jeg er kjempe fornøyd og gleder meg til og invitere noen på middag.

Jeg synes Europris og Nille tar seg opp når det gjelder interiør. Jeg er veldig fornøyd med Nille de har virkelig tatt seg opp. Det er gøy og få interiør til en billig penge.

Handler du på Europris eller Nille?



klem