søndag 31. august 2014

Sniktitt på vårt nye stuebord

For ca 2 uker siden kjøpte vi oss ett nytt stuebord som var mindre en det vi hadde. Mannen i huset hadde ett krav og det var ett bord med skuffer. Jeg fant et bord fra Riviera Maison og jeg ble forelska. Et robust bord som passer oss perfekt. Flere bilder kommer etterhvert må først ordne litt til høst 

Nå ønsker vi September hjertelig velkommen. 



God natt!


klem

lørdag 30. august 2014

Opplevelser med barna i helgene

For en fantastisk Lørdag vi har hatt. En skikkelig familiedag sammen med tante, onkel og fetterne til barna. Vi har vært på badeland og plaska i hele dag. Jeg må si at og gjøre sånne hyggelige ting i helgene er supert for voksne og barn. Er du mye ute på farten i helgene sammen med familien? det hadde vært gøy og høre hva du pleier og gjøre i helgene.


Bilde lånt fra google da det ikke ble tatt så mange bilder vi var jo ute i vannet og plasket..




Gleder oss til flere opplevelser. Vi var forresten på Oslotur i går på Folkemuseet og ute å spiste på Aker brygge. Deler gjerne bilder i eget innlegg hvis du ønsker og se fra turen våres. 

Ha en fin Lørdagskveld



klem

onsdag 27. august 2014

Borddekking og sjokolade

Dagene går så alt for fort jeg får ikke tiden til og blogge. Jeg bøyer meg virkelig i støvet for dere så får tid til å blogge hver eneste dag. 
Der har jeg mye og lære. Håper dere ikke glemmer meg helt for det. 

Jeg elsker interiør det vet dere sikkert. Men jeg har også sansen for borddekking. Så i helgene dekket jeg bordet litt ekstra. Det blir ekstra hyggelig og spise da. 
Så må jeg bare skryte litt av mannen som kom hjem her om dagen med sjokolade og roser. Hva mer kan en kvinne ønske seg en søndagskveld?!
Hihi.. 


Jeg tar en del bilder så har du lyst til og følge meg i hverdagen ta gjerne innom instagram der heter jeg HvitLilje

Ha en god kveld!


klem 

søndag 24. august 2014

Til barnerommet

I innlegget under skrev jeg at jeg ønsket meg det fine toget til rommet til lillegutt men viste ikke hvem som solgte det. Men min fine kusine fant det ut for meg. Så nå er jeg fornøyd. Lurer på om jeg skal bestille ett til så storesøster kan få ett i rosa.

Hva synes dere?



Ha en fin kveld!

klem

mandag 18. august 2014

Barnerom se her

Jeg har mange planer på barnerommene til barna mine men må ta litt om gangen. 

Noen som vet hvor man kan få kjøpt dette toget? det hadde passet perfekt på rommet til lillegutten min. 
Se så herlig barnerom,
 det er så gøy med inspirasjon..


(sofies villa)



klem 

lørdag 16. august 2014

Alenetid

Mannen er borte,
 Lykkeliten er hos bestemoren sin og lille prinsen sover godt i sengen sin. Nå er det alenetid for mor i huset og det er så deilig å være alene. Jeg trives godt i eget selskap innimellom. Da kan jeg bare koble helt av og det er godt. Middagen i dag blir noe så enkelt som en pizza Grandiosa. Deilig og slippe og styre med noe mat i kveld. Nå har jeg rigget meg i sofaen foran tvn og her har jeg tenkt til å være i hele kveld, lese interiørblader og kose meg med godis og brus. Det er nemlig lov på lørdagskvelden siden jeg er så flink ellers

Hvordan er det med dere trenger dere alenetid? og hva liker du å gjøre da?

Ha en fin Lørdagskveld!




Klem

mandag 11. august 2014

Litt tidelig ute... høst inspirasjon terrasse

Det er ennå sensommer ,
men jeg liker godt å være tidelig ute og suger til meg inspirasjon. *ler* 
Vi har overbygg på terrassen våres, det er en lun og koselig plass som vi stortrives. Vi sitter mye ute og det kan vi gjøre langt utover høsten da setter vi bare på litt varme. Derfor tenkte jeg og dele litt om hvordan jeg ser for meg og ha det der ute i høst. 

Når vi sitter ute skal jeg ta frem varme pledd og saueskinn og masse lykter. Jeg kunne godt tenkt meg og gjort det allerede nå.. Gleder meg virkelig til og sitte der når det regner og vinden uler med suppe i koppen. 
Akkurat nå gleder jeg meg til 
Høsten. 

Snart kan terrassen forvandles fra sommer til Høst.

Liker du stilen?!


...Herlig...

klem

lørdag 9. august 2014

Et glimt

Her er vi litt tufs om dagen med forkjølelse. Jeg tror jammen høstforkjølelsen har kommet tidelig i år. 
Nå er Lørdagskvelden godt i gang med lasagne og film på tvn, Armageddon . Lysene er tent og vi koser oss, nesten litt høstfølelse her jeg sitter under pleddet. 
Selv om det er sensommer håper jeg på mange fine dager før høsten kommer.

Et glimt fra Terrassen 



Klem 

onsdag 6. august 2014

Tilbakeblikk

Det ble ikke like mye blogging i Juli men det har sin gode forklaring og det var sommer og masse sol. Da må man virkelig bare nyte..
Så vi takker Juli for mange fine dager og håper August blir like fin. 
Juli tilbrakte vi masse tid på stranda, vi har bada kjempe masse.
Nå er det masse som skjer fremover.. 
Så følg gjerne med.



Har dere noen blogg?


Klem

søndag 3. august 2014

Logg av telefonen og logg på livet

Akkurat nå er jeg i det tankefulle hjørnet igjen, der er jeg ganske ofte *ler*. Dere har sikkert sett reklamen der de sier Logg av telefonen og logg på livet, en chess reklame, det fikk meg til og tenkte på meg selv og hvor mye tid jeg bruker på telefonen min. Ja jeg bruker litt tid på den. Enten jeg er borte eller hjemme. Jeg er ikke alene om det jeg ser foreldre sitter på lekeplassen mens barna leker og titter ned på telefonen, mens barna roper se på meg nå. Vent litt jeg skal bare sjekke noe først.. uff.. det er virkelig tragisk. Eller mamma skal bare sjekke Facebook først. Jeg skjenner meg så godt igjen. Eier du telefonen eller eier telefonen deg? Jeg må virkelig skjerpe meg. Når man sitter sammen venninner eller hvem det måtte være å skravler så blir det plutselig stille for alle sjekker telefonene sine. Det er jo ikke akkurat sosialt, der har du meg igjen jeg sjekker overalt. Til og med i senga før jeg skal sove sjekker jeg alt, jeg kan jo tross alt gå glipp av noen selv om det er 5 min siden jeg sjekket sist. Jeg er håpløs og vil ikke fortsette sånn jeg skal logge av telefonen og logge på livet.. 
Jeg klarer ikke og legge bort telefonen helt men den skal ikke styre meg lengre. Ja jeg er en alt for nysgjerrig sjel som ikke vil gå glipp av noe.
Hvordan er deres telefonvaner? Jeg har lest om noen som har telefonfrie soner hjemme eller en kurv gjestene legger telefonene sine i når de kommer på besøk. Kunne du hatt det sånn hjemme hos deg? Det er noe og tenke på.. 
Så vil du logge av telefonen og logge på livet? Jeg vil gjerne høre om dere vaner rundt dette? og hva du bruker telefonen til..



Klem 

lørdag 2. august 2014

Litt nytt til Stua

Det er så mye fint i butikkene om dagen, for en stund siden måtte jeg innom Sofies Villa de har så masse fint, det ble med litt hjem. Kjøpte meg pute, brett og to fine sommerkjoler. 
Jeg må si jeg gleder meg litt til og handle inn litt nytt når høsten kommer, men vi må først nyte resten av sommeren. Nå skal Lørdagskvelden nytes med interiørblader mens mannen er ute og feirer 30 årsdagen sin med kompisene sine. Han er heldig som har gode kompiser som overrasker han med en dag med gutta med mye moro. Han ser jeg vel ikke før i morgen kveld en gang tenker jeg.  



Ønsker du og følge meg på Instagram heter jeg HvitLilje.


klem