onsdag 30. juli 2014

Bak fasaden

Vi alle skulle ønske at vi kunne leve det perfekte livet? men hva er egentlig det perfekte. Vi mennesker er så opptatt og vise at alt er så bra til en hver tid, men er det egentlig det?

Nå er jeg sliten, minstemann sovnet for litt siden og kl er 22.00. jeg er alene hjemme og skulle bruke kvelden fornuftig og rydde og ordne her hjemme men jeg orker ikke. Akkurat nå trenger jeg og sette meg ned i sofaen og puste ut. Jeg har mye og tenke på om dagen. Snart ender permisjonen min og jeg har ingen jobb og komme tilbake til da den ble nedlagt under graviditeten. Gruer meg til den dagen jeg kommer ut i jobb og ikke får like mye tid med de mest dyrebare i denne verden, mine barn. Tankene flyr.. Jeg som skulle være en supermamma som skulle klare alt , men det er jeg ikke, tiden strekker ikke til og huset er ikke alltid ryddig selv om jeg skulle ønske det..  Vi har hatt en fin permisjonstid sammen her hjemme. Ikke stress når det gjelder barnehagelevering vi har tatt den tiden vi trenger, det er godt for liten og stor. Det er mye som suser i hode nå i kveld om hvordan våres nye hverdag skal bli.. men heldigvis er det en stund til.. 
Jeg har hele tiden vært opptatt av alt alt skal være så perfekt hele tiden, men er det så viktig? Det er nok viktig og sette fokuset ett annet sted, og det er at hele familien har det godt sammen..
Er det litt rot eller noe som kanskje skulle vært gjort så  kan man senke skuldrene og tenkte det er greit og gjøre det senere.. Jeg er alltid vært så opptatt av hva andre synes om meg og jeg alltid vil vise det perfektet men nå er det slutt, nå skal jeg være meg og liker du meg ikke for den jeg er så la være... 
Er ikke alt perfekt til en hver tid, så senk skuldrene. Nå skal jeg finne ute av hvilke verdier som er viktige for meg og min familie.

Jeg vet ikke hvor lenge dette innlegget får stå, kanskje blir det slettet! 

Klem

søndag 27. juli 2014

Costa del Norge

Vi nyter sommerdagene denne uka har vært helt fantastisk med masse sol og varme, vi trenger ikke dra til syden når vi har Costa del Norge. *ler* Vi nyter strandlivet, barna elsker å bade og det gjør jeg også. 

Mannen har begynt med plattingen ved inngangen så her er det bare idyll og glede om dagen. Dagene går med til å nyte og spise masse is. 
Sommer i Norge er helt fantastisk, derfor blir det ikke like mye blogging om dagen..
Men kanskje dere har lyst til og se litt flere bilder fra hverdagen våres nå i sommer så kan jeg legge ut litt flere bilder. Gleder oss til flere dager på stranda til uka igjen sammen med familie eller venner. 

Ha en fin Søndagskveld!
Nå skal kvelden nytes på terrassen men mannen og en venn.



klem

fredag 18. juli 2014

Super dårlig samvittighet !!!

Jeg har alltid vært flink til og sette bildene våres inn i album eller så har jeg scrappet. Ja så ble jeg mamma for første gang og så stolt som jeg var fremkalte jeg alle bildene av lille snuppa fra det første året og det var godt over 900 bilder og alle skulle jo inn i albumet ... Så begynte jeg å scrappe album etter album men har ikke kommet lengre enn til nesten ettårs dagen hennes og hun har nettopp blitt 4 år gammel. Og jeg skulle ikke bli sånn at jeg henger etter med bilder, og her sitter jeg med masse bilder og dårlig samvittighet. Nå som lillebror også har kommet til verden stresser det meg ennå mer. Alt må jo dokumenteres før det blir glemt.. Vi har så masse fine bilder av barna våres men nå må jeg faktisk velge ut de fineste og sette inn i vanlig album og pynte litt rund så får jeg heller scrappe spesielle hendelser. 
Men jeg lurte på om noen av dere har erfaring med fotobøker? Og hvor dere bestiller disse fra? 
Er dere flink til og sette inn bilder? 
Nå må jeg bare gjøre det. 

(google)


Klem

onsdag 16. juli 2014

Sommerglede

For noen herlige dager vi har her på Østlandet. Solen varmer og det er deilig å være i Norge. Mannen har pappaperm og hele familien er samlet og det er så godt. Vi kan gjøre masse hyggelige ting sammen. været er meldt bra i morgen også så da lurer vi på om vi skal ta en tur på stranda å fiske krabber å bade. Ta med oss grillen og kose oss max. 

Her er noen bilder fra oss 

...SOMMERGLEDE...


Blogglysten er tilbake igjen og det er gøy,
gleder meg til å vise flere bilder og dele litt av hverdagen våres med dere.

HA EN FIN SOMMERKVELD

Følg meg gjerne på instagram
HvitLilje


klem

mandag 14. juli 2014

Smoothies i alle regnbuens farger

Det er sommer og sol, været er godt og varmt. Hva er ikke bedre en en iskald smoothie med isbiter en varm sommerdag?! Vi pleier å lage smoothie her hjemme og snuppa elsker det. Og det beste av alt er at det er sunt. 

Jeg fant en oppskrift på smoothie is som jeg tenkte jeg skulle dele med dere..

Bringebærsmooth-is

Fryst smoothie er en morsom dessert å lage, og gjerne sammen med barna. Her er bringebær brukt, men du kan gjerne bruke andre bær, om du ønsker det.
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: 40 - 60 min

Ingredienser

  • 250 g bringebær
  • 1 stk banan
  • 3 dl valgfri fruktjuice
  • 4 ts melis

Fremgangsmåte

Kjør alle ingrediensene til en tyktflytende masse i en blender eller smoothiemaskin.
Frys ned i små former eller begre, gjerne som er så smale som mulig.
Stikk en ispinne i og sett i fryseren.
Ta formene eller begerne ut av fryseren en stund før servering. Isen skal ikke være helt hard.
Tips: Om dere lager isen sammen med barn, så er det moro å skrive navnene på pinnene før de settes i fryseren.

(oppskriften er fra frukt .no)


(google)

Har dere en god smoothie oppskrift så del gjerne. Jeg laget en med melon her om dagen den var knall god det eneste som manglet var noen isbiter.

Lag dere en fin dag i morgen hvis solen skinner og nyt ett glass med smoothie. 


Klem 

søndag 13. juli 2014

Velkommen til oss

Velkommen til oss..

Nå er det snart inngangspartiet som står for tur, her skal de legges platting nå i sommer. Jeg skal ut og kjøpe nye stoler og bord. Gleder meg til og begynne å ordne der. 
Her er et bilde av hvordan det ser ut akkurat nå. 
Håper mannen har tid til og begynne denne uken fordi vi har flere byggeprosjekter på gang. 

Ønsker dere en fin Søndagskveld!





klem

tirsdag 8. juli 2014

Sommeridyll og handlevaner

Sommerværet har virkelig komme hit. Det er varmt og godt nå er klokka 23.10 og jeg sitter ute på terrassen i bare singlet uten og fryse det er kjempe digg. 
Så her blir jeg sittende en god stund til helt alene og bare nyter sommerkvelden. 

Så over til det jeg egentlig skulle blogge om i kveld. Handlevaner jeg er flink til og handle en gang i uka men mangler jeg noen småting som melk, brød eller frukt kjøper jeg dette ved siden av. 
Så lurer jeg veldig på deres handlevaner? Hvor dere handler når og hvor mye penger dere bruker. 
Her varieres det veldig men jeg prøver og være flink og økonomisk. 





klem 

søndag 6. juli 2014

innrede dukkehuset Villalykkeliten

Vi satte opp dukkestue i hagen i fjor så nå er det snart på tide og begynne og innrede den. snuppa vil selvfølgelig ha rosa vegger men vi får vel se om vi kan bli enige om en fin farge, hun har jo en lillebror som også kommer til å leke der etterhvert.
 Det er hems inni der så tenkte og legge inn en madrass, puter og pledd så kan barna kose.
Gleder meg til og begynne å ordne der inne..
Har dere forresten lyst til og se bilder jeg kan jo vise dere noen selv om den ikke er ferdig innvendig .
Har dere dukkestue i hagen så vil jeg gjerne se.

(google)

Se så koselig!




Klem

torsdag 3. juli 2014

Nytt stuebord eller lage selv?!

Vi kjøpte nytt stuebord for noen år siden men det blir litt for stort. Jeg ønsker meg et bord som er firkantet. Men skal vi kjøpe eller lage selv det er det store spørsmålet. Mannen vil gjerne ha med skuffer i, 
 men jeg har lett litt rundt men finner det ikke i den str.. 
Lager vi ett selv får vi ett unikt bord. Jeg liker det litt rustikke, så jeg har veldig lyst på bord med drivved og hvite ben. 
Jeg får google videre og se om jeg finner noe jeg liker. 
vis meg gjerne ditt stuebord. 
Mannen i huset skal snart begynne på tv benken så dette må stå i stil med hverandre. 

Jeg liker veldig godt hjemmelagde møbler med sjel i. kunne ønske at jeg hadde masse tid til å pusse opp gamle møbler og få de slik jeg ønsker og vil. Ser at det er mange som gjør det om dagen men skjønner ikke hvordan de får tid!!! 
Gi meg flere timer i døgnet!


(google)

Ha en fin kveld!

klem  

tirsdag 1. juli 2014

Bursdagsfeiring av 4 åringen vår i bilder

Min lille prinsesses bursdag i bilder. 
Jeg har tatt masse bilder men vil ikke legge ut på nettet uten tillatelse. 
Hun hadde en fantastisk dag.. 
Så jeg lar bildene tale for seg i dag.




Siden jeg har vært i en liten bloggtørke så lurer jeg på om dere har lyst til å se noen bilder fra huset, hagen eller terrassen? Eller fra noen annet ?


Klem