lørdag 29. mars 2014

For en dag

Nå er vi i slutten av Mars og våren har endelig kommet. Det er rart hva vinteren gjør med oss mennesker vi gjemmer oss inne i hiet vårt. Men med engang sola og våren kommer så kommer vi oss fort ut, og da må vi nyte været til det fulle og det er noe vi har gjort i dag. Barna og jeg da mannen ikke er hjemme. Vi reiste bort til broren min med Mimmi og Bestefar (mine foreldre). Der ble det grillings og kos. 

Nå sover barna og jeg sitter godt plantet i sofaen og der ar jeg nok tenkt og bli. Håper mannen kommer hjem snart med noe god mat jeg er sulten :) 

God Lørdagskveld!





Klem Lene 

fredag 28. mars 2014

En vårlig stue

Det har ikke blitt så mye interiørbilder av hjemmet vårt i det siste. Vi har pusset opp stua i vinter og jeg er så fornøyd med fargen Kalkgrå fra Jotun. Vi har også kjøpt oss nytt vitrineskap som jeg er så fornøyd med. 
Her ser dere litt. Nå om dagen rydder jeg igjennom alle rom og gir bort det vi ikke trenger lengre. Så skal jeg handle inn litt nytt.. 

Ha en fin kveld..
  

Klem Lene

onsdag 26. mars 2014

Fødselstavle

Forkjølelsen har kommet tilbake igjen her i huset. Er rimelig lei sykdom nå for og si det sånn.. Men det er vel sånn det er og ha barnehagebarn. Jeg skal vel egentlig ikke klage vi har bare hatt noen runder..



Jeg ønsker meg fødselstavler på barnerommene.
Denne er fra Kidsparadise.
 Det finnes så mange fine man kan jo sikkert lage disse selv også?! Nå er ikke jeg så flink på datan da.. Så vi får se om jeg bestiller der eller prøver å lage selv. Vet dere i hvilket program disse blir laget i ??  


 Ha en fin kveld!

Klem Lene

søndag 23. mars 2014

En sniktitt

God Søndagskveld.

Jeg vet jeg lovet bilder fra dåpen så her får dere en sniktitt. Har en liten baby her hjemme som har blitt forkjøla som trenger masse mammakos og da blir bloggen satt til siden. Jeg har masse å vise dere fremover men vær tålmodig det kan gå noen dager mellom innleggene..

Her ser dere litt av kakebordet...



Klem Lene

 

onsdag 19. mars 2014

Min første dåpskake

Den siste tiden har blitt brukt til dåpsplanlegging.
Vi hadde dåp på søndag så det kommer ett eget innlegg om dåpen senere men tenkte at jeg kunne vise dere
 Min første dåpskake
som jeg har bakt selv.. Jeg har aldri laget kaker med sukkerpasta og jeg bakte heller ingen prøve kake.
 Men var godt fornøyd. 

Hva synes du?



 Klem Lene

fredag 7. mars 2014

Hyttemagi

Jeg har en drøm om en hytte på fjellet som vi kan reise til i helgene og ferier. Jeg elsker hyttestil og har funnet masse inspirasjon.

Hyttemagi





google

Så nå kan jeg drømme meg bort i hyttelivet.

God helg
Klem Lene

mandag 3. mars 2014

Denne tiden..

Jeg vet jeg klager på tiden og skulle ønske døgnet hadde flere timer.. Tiden strekker ikke til for meg så all ære til de som får til masse ,men kanskje det blir bedre når vi får til bedre rutiner på kvelden nå er det bare masse babykos.. 

I går var det fastelavn og da bakte jeg og Lykkeliten fastelavensboller det er så godt...
Så det var en kosedag.

Liten baby som trenger mamman sin så det ble ett kort og kjedelig innlegg. 





Klem Lene